AK Parti Bursadan tarihi hanlara kamulaştırma teşekkürü

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen Tarihi Hanlar Bölgesi Projesi için önemli bir adım daha atıldığını duyurdu.


Gündem 26.04.2021 17:30:00 0
AK Parti Bursadan tarihi hanlara kamulaştırma teşekkürü

BURSA (İGFA) - Bursa’nın sembol niteliğindeki güzelliklerini bünyesinde barındıran Tarihi Hanlar Bölgesi’ni yeniden eski ihtişamlı günlerine döndürecek olan proje için sevindirici bir haber geldi. Çalışmaları T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tarihi Hanlar Bölgesi Projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile alınan acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete’de yayınlandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa’nın dünyaca ünlü değerlerinden olan bölgenin güzelliğini örten yapılardan arındırılıp, tarihi değerlerin ön plana çıkarılması için yürütülen çalışmaları hızlandıracak olan bu gelişme ile birlikte çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Başkan Gürkan, Bursa’nın tarih turizmi potansiyelini daha da arttıracak ve şehrin ecdat yadigarı güzelliğini yeniden eski ihtişamına kavuşturacak olan projeye verdiği destekten ötürü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcısı  Efkan Ala ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti.

Başkan Gürkan, "Bursamız AK Parti’nin örnek alınan belediyecilik ve hizmet anlayışı ile tarihinden aldığı güçle geleceğe yürüyor. Ecdadımızdan emanet aldığımız bu güzel şehri tüm değerleri ile gelecek nesillerimize aktarabilmek için hep birlikte durmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında