AK Parti: "CHPli Gemlik Belediyesi çok haklı"

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bursa programı veyapılan toplu açılışlarla birlikte Bursa ve Türkiye gündemine oturan CHP’li Gemlik Belediyesi tarafından yerine getirilemeyen seçim vaatlerini eleş


Gündem 29.03.2021 17:30:00 0
AK Parti:

BURSA (İGFA) - AK Parti Gemlik İlçe Başkanlığı, Bursa ziyaretinde vatandaşların güvenini kazanamadıklarını itiraf eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na en güzel yanıtın Gemlik’in CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan tarafından verildiğini öne sürdü. Geçtiğimiz günlerde seçim vaatleri olarak halka sunduğu projelerinde adım atılamaması üzerine sorulan sorulara ‘Bu iş bizim işimiz değil, Hükümetin işi’ diyerek verdiği cevapla topu taca atan Mehmet Uğur Sertaslan konusuna değinen İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, Gemlik Belediye Başkanının halka hizmetin tek adresi olarak AK Parti belediyeciliğini ve AK Parti hükümetini gösterdiğini belirtti.

Mehmet Uğur Sertaslan’ın  itiraf gibi açıklamalarına değinen Başkan Yiğit, “Gemlik Halkı’na söz verilen Karsak Deresi düzenleme projesi için Büyükşehir’in işi deniyor. İskele Meydanı, deniz ulaşım hatları, Kurşunlu Sosyal Yaşam Merkezi gibi vizyoner projeler olarak açıklanan çalışmalar kağıt üzerinde kaldı ve hiç bir adım atılamıyor. Bursa’daki CHP’li ilçe belediyeleri ne yazık ki algı çalışmaları ile yönetiliyor. Büyükşehir Belediyemizce yapılan ya da proje olarak sunulan hizmetler sahipleniliyor ve verilen sözler, vaatlerde iş başa düştüğünde geri adım atılıyor. Bizler her zaman olduğu gibi güzel Bursamız için atılan her adımın, verilen, tutulan ya da tutulamayan her sözün takipçisiyiz. Bursamıza adına yakışır hizmetleri ancak AK Parti’nin hizmet anlayışının getirebileceğini tüm halkımız biliyor. Bu bilinç ve sorumlulukla çalışıyor ve Bursamıza dair her gelişmeyi yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu