AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı’ndan Malatya ziyareti


Gündem 11.06.2021 19:00:00 0
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı’ndan Malatya ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştüler.

MALATYA (İGFA) - Malatya’da AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Malatya’da yapmış oldukları bütün hizmetleriyle mutlu olduklarını belirtti.  Malatyalı gençlerin sorunlarını, sıkıntılarını dinleyen ve bunu hızlıca belediye icraatlarına çeviren bir belediye yönetimi bulunduğunu ifade eden İnan, "Bundan dolayı da çok mutluyuz" dedi.

Malatya’da AK Parti Gençlik Kolları,yerel yönetimlerle bir bütün olarak en güzel çalışma örneğini sergilediğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Malatya bugün Türkiye’de en üst seviyede olan illerimizden biridir. AK Partili gençlerimiz Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla güzel bir birliktelik örneği sergilemekteler. Gençlik Kolları Genel Başkanımızın da Malatyayı ziyaret etmesi, Malatya’daki yatırımları yakinen müşaade etmiş olması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.


Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı