AK Parti Heyeti Bucak'taki Yatırımları İnceledi


Gündem 28.03.2021 20:41:00 0
AK Parti Heyeti Bucak

Burdur'un Bucak İlçesi'ne ziyarette bulunan AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Bucak'taki yatırımları incelediler.

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal başta olman üzere, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Belediyesi Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek ve Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, Bucak Gençlik Kolları Başkanı Ali Kaynak, AK Parti Burdur İl Teşkilatı ve Bucak Teşkilatı eşlik etti.

AK Partili Heyet, ilk olarak Bucak'ta yapımı devam eden yeni yaşam alanları olacak olan Karayvatlar Mahallesi Dere boyu peyzaj ve rekreasyon ve Turba Yolu Rekreasyon Projelerini incelediler. Yenilecek bu alanları gördükten sonra dev yatırım tesisi olan Taş Kırma ve Eleme Tesisini yerinde incelediler.

İncelemelerin ardından Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur açıklama yaptılar.


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba