AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖZEL YALVAÇ’TA


Siyaset 16.03.2021 01:24:00 0
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖZEL YALVAÇ’TA

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Yalvaç Terziler Sitesi’nde çıkan yangında işyerlerini kaydeden esnafları ziyaret etti. Yangın mağduru terzi ve konfeksiyon esnafı, Milletvekili Özel’e yangında harabeye dönen işyerlerini gösterdiler, bilgi verdiler. Terziler Sitesi esnafları, geçtiğimiz cuma gecesi meydana gelen yangın sonrası hiçbir ilgili ve yetkilinin gelmemesinden şikayet etti.
Milletvekili Özel, esnafa geçmiş olsun dileklerini ileterek ‘can kaybı yaşanmaması bu olayın sevindirici tarafıdır. Maddi zararlar aşılır. Cana zarar gelmemesi bizim için sevindiricidir. Esnaflarımız için ne yapabiliriz bakacağız. İş-Kur Müdürlüğümüz yangında mağdur olan esnafımızın elemanları için 3 ay maaş desteği verecek. AFAD bir rapor hazırlıyor. Ne tür destekler çıkarılabilecek bakacağız. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüz çalışıyor. Devletimizin imkanlarını sonuna kadar kıllanacağız. Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in de selamını getirdim. O’da yapabileceği her türlü katlıyı yapacak. Sizleri burada ziyaret edecek. İnşallah yaraları saracağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı