Aksarayda AK kadınlardan bereketi paylaşıyor

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve yönetim kurulu üyeleri her sene Ramazan ayında gerçekleştirdikleri programlarını bu yıl da sürdürüyor.


Gündem 28.04.2021 10:00:00 0
Aksarayda AK kadınlardan bereketi paylaşıyor

AKSARAY (İGFA) - Aksarayda Ramazan ayında da çat kapı ev ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

Ramazan ayının bir fırsat ayı olduğunu dile getiren Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, partili kadınlar olarak Aksarayda ihtiyaç sahiplerinin sofralarına kendilerinin de katkısı olmaları adına İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte koordineli şekilde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı olarak Ramazan süresi boyunca birçok ailenin kapısını çalmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Polat, “AK Parti’nin Türkiye’ye kazandırdığı en önemli konulardan biri de paylaşma ve yardımlaşma kültürünü benimsemiş ve benimsetmiş olmasıdır. AK Partinin neferleri olarak ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ düsturu ile hareket ediyor, Aksarayda bulunan herkese ulaşmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı