Aksarayda Sevgi Evleri hızla yükseliyor

Aksarayda kimsesiz çocuklar için yapılan Sevgi Evlerinde sona gelindi. Belediye Başkanı Evren Dinçer, 8 bloktan oluşacak projenin üzerinde hassasiyetle durduklarını söyledi.


Gündem 16.04.2021 09:30:00 0
Aksarayda Sevgi Evleri hızla yükseliyor

AKSARAY (İGFA) - Aksaray Belediyesinin devlet koruması altındaki çocuklar için hayata geçirdiği ‘Sevgi Evleri’ projesinde üç bloğun betonarme ve duvar çalışmaları tamamlanarak sıva aşamasına geçildi. 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in projeleri arasında yer alan Sevgi Evleri Projesinin temel betonları geçtiğimiz günlerde atılmıştı. Projede ikinci katların betonarmeleri yapılarak duvar örme çalışmalarına başlandı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, kimsesiz ve bakıma muhtaç çocukların barınma ve sosyal rehabilitasyonu sağlayacak projenin çocukların tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlandığını açıkladı. "Projemiz 8 bloktan oluşacak" diyen Başkan Dinçer, "Şuan geldiğimiz süreç itibari ile tüm bloklarımızın temel betonunu attık. Kısa zaman içerisinde ikinci katların betonarme çalışmalarına başladık. Duvar örme aşamalarını da tamlayarak sıva aşamasına geçtik.  Çocuklarımızın en güzel şekilde barınma ihtiyaçlarını karşılamak için biran önce inşaat çalışmalarımızı tamamlayarak hizmete açacağız" dedi.


İşte AK Parti'nin ilk yol haritası: “Türkiye'yi Dinliyoruz” Yerel seçimler şayet Ak Parti açısından oyları artırarak devam etseydi, “Demek ki her şey yolunda” denilecek ve öyle devam edilecekti. Şer gibi görünende hayır, hayır gibi görünende şer olabilir; geleceği yalnız Allah bilir.
TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı Bünyesinde 100'in üzerinde medya kuruluşu yer alan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 30’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad
Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde
Et fiyatlarına zam... Karkas kesim fiyatları yükselmeye devam ederken, Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptı.
CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor