AKUT’tan üç boyutlu temel ilk yardım kitabı


Gündem 15.06.2021 17:30:00 0
AKUT’tan üç boyutlu temel ilk yardım kitabı

Bu sene 25. yılını kutlayan, ülkemizin ilk arama kurtarma sivil toplum kuruluşu AKUT, “Bana Bunu AKUT Öğretti” isimli, üç boyutlu animasyonlu çocuk hikaye kitapçıklarından oluşacak “Artırılmış Gerçeklikli (AR+) Eğitim Serisi”nin ilk kitapçığını, temel ilk yardım konusunda yayınladı.

İSTANBUL (İGFA) - Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan serinin ilk kitabı Akut Mağaza web sitesinde satışa sunuldu. AKUT tarafından yapılan açıklamada, ilk kitapçıkta, toplum olarak çok ihmal ettiğimiz ama yeri geldiği zaman hayat kurtaran temel ilk yardım konusunun bilinçli seçildiği belirtildi. Üç boyutlu animasyon uygulamasını indirmek için, kitapçığın iç kapağında bulunan kare kodunun, telefon veya tabletlerin kamerası yardımıyla okutulması yeterli olacağı kaydedildi.


Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı
Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö