Aliağa’da Şehir Tiyatrosu’ndan kahkaha tufanı


Gündem 29.07.2021 15:30:00 0
Aliağa’da Şehir Tiyatrosu’ndan kahkaha tufanı

İzmir Aliağada Şehir Tiyatrosu oyuncuları ‘Şekerpare Müzikali’ ile ikinci kez sahne aldı.

İZMİR (İGFA) - Aliağa Belediyesi’nin kültür ve sanata verdiği destek kapsamında Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu tiyatroseverler ilgiyle izledi. Dans, müzik ve komediyi bir araya getiren müzikal izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Performanslarıyla hayran bırakan oyuncular, oyunun sonunda ayakta alkışlandı.

Senarist Yavuz Tuğrul’un İstanbul’un 19.yüzyılında geçen olayları kaleme alarak Türk Sineması’nın klasikleri arasına kazandırdığı ‘Şekerpare’ Engin Alkan tarafından tiyatroya uyarlandı. Aliağa Şehir Tiyatrosu’nun müzik ve dans öğeleriyle yeni bir soluk getirdiği oyunun Genel Sanat Yönetmenliğini Rüçhan Gürel, yönetmenliğini ise Gülder Pınar yaptı.  

Oyunun üçüncü temsili 31 Temmuz Cumartesi, dördüncü temsili ise 4 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de yine Aliağa Belediyesi Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenecek. Sanatseverler ücretsiz davetiyeleri tiyatro girişinden temin edebilecekler.


Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor
Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde
Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti
Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı
İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor  İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor