Aliağaspor hazırlık maçında rahat kazandı


Gündem 27.05.2021 23:30:00 0
Aliağaspor hazırlık maçında rahat kazandı

Hazırlık maçında sahasında Ayvalıkgücü Belediye Sporu ağırlayan İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, rakibini 3-1 mağlup etti. 

İZMİR (İGFA)- Aliağaspor FK, evinde Ayvalıkgücü Belediye Sporu ağırladı. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Aliağaspor FK, rakibi karşısında rahat bir galibiyet kazandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınan karar neticesinde 9 Haziran 2021 Çarşamba günü başlayacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) gruplar belirlendi. 2.Bölge 2.Grupta yer alan Aliağaspor FK’nın rakipleri İzmir Spor ile Çiğli Belediye Spor oldu. 4 bölgede 3 ve 4’erli 8’er grup oluşturuldu. Çift devreli lig esasına göre oynanacak maçlar sonunda birinci olacak 8 takım daha sonra tarafsız sahada eleme usulüne göre mücadele verecek. Bölge birincisi olacak 4 takım adını 3.Lig’e yazdıracak.


CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.