Aliağaspor hazırlık maçında rahat kazandı


Gündem 28.05.2021 01:00:00 0
Aliağaspor hazırlık maçında rahat kazandı

Hazırlık maçında sahasında Ayvalıkgücü Belediye Sporu ağırlayan İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, rakibini 3-1 mağlup etti. 

İZMİR (İGFA)- Aliağaspor FK, evinde Ayvalıkgücü Belediye Sporu ağırladı. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Aliağaspor FK, rakibi karşısında rahat bir galibiyet kazandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınan karar neticesinde 9 Haziran 2021 Çarşamba günü başlayacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) gruplar belirlendi. 2.Bölge 2.Grupta yer alan Aliağaspor FK’nın rakipleri İzmir Spor ile Çiğli Belediye Spor oldu. 4 bölgede 3 ve 4’erli 8’er grup oluşturuldu. Çift devreli lig esasına göre oynanacak maçlar sonunda birinci olacak 8 takım daha sonra tarafsız sahada eleme usulüne göre mücadele verecek. Bölge birincisi olacak 4 takım adını 3.Lig’e yazdıracak.


Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında
Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...