Altun’dan “Türkiyemiz güçlüdür!” paylaşımı


Gündem 2.08.2021 10:30:00 0
Altun’dan “Türkiyemiz güçlüdür!” paylaşımı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, orman yangınlarına ilişkin yalan haberlerle ve başlatılan kampanyayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, paylaşımda, Türkiyeyi etkisi altına alan orman yangınlarıyla devletin tüm imkanları seferber edilerek mücadelenin sürdürüldüğünü belirterek, "Türkiyemiz güçlüdür" mesajı verdi.

35 ildeki 129 yangının 122sinin kontrol altına alındığı bilgisini veren Altun, paylaşımında, "İyi niyetli her yardım ve katkı milli birlikteliğimizin gereğidir. Ancak akşam itibariyle yurt dışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır. Türkiyemiz güçlüdür. Devletimiz dimdik ayaktadır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yitirdiğimiz canlar dışında bütün kayıplarımızı telafi edecek, içimizi yakan bu ateşi söndüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Altun, anlık mesajlaşma gruplarında, forumlarında yayılan bilgilerin büyük çoğunluğunun yalan haber olduğunu öne sürerek, resmi makamlarına açıklamalarına itimat edilmesini istedi.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1421969605325697033

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı