Alzheimer Yaşam Evi İstanbul’dan ziyaretçilerini ağırladı


Gündem 5.07.2021 17:00:00 0
Alzheimer Yaşam Evi İstanbul’dan ziyaretçilerini ağırladı

Kocaelide İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi, Türkiye Alzheimer Derneği Özel Gündüzlü Bakım ve Evde Bakım Yaşlı Hizmet Merkezi’nden misafirlerini ağırladı.

KOCAELİ (İGFA) -İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Alzheimer Yaşam Evi, İstanbul’dan ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye Alzheimer Derneği ve Şişli Belediyesi ortaklığında açılmış olan Türkiye Alzheimer Derneği Özel Gündüzlü Bakım ve Evde Bakım Yaşlı Hizmet Merkezi sorumlu müdürü Gizem Akpınar ve merkez personelleri Alzheimer Yaşam Evi’ni ziyaret etti. 
Kocaeli’de ilk ve tek olan Alzheimer Yaşam Evi’ni ziyaret eden heyet, Türkiye Alzheimer Derneği Özel Gündüzlü Bakım ve Evde Bakım Yaşlı Hizmet Merkezi’nde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Alzheimer hastalarının kaliteli zaman geçirmesini sağlayan ve zihinsel rehabilitasyon çalışmaları ile onları yaşama bağlayan, alanında uzman ekibiyle birlikte Alzheimer Yaşam Evi, İstanbul’dan gelen heyetin beğenisini kazandı. 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı