Ankara Gölbaşı’nda selden etkilenen Emirler’e Bakan Selçuk’tan ziyaret


Gündem 14.06.2021 13:00:00 0
Ankara Gölbaşı’nda selden etkilenen Emirler’e Bakan Selçuk’tan ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve MHP ile AK Parti Meclis üyeleri aşırı yağış sonrası olumsuz etkilenen Gölbaşı’na giderek incelemelerde bulundu.

ANKARA (İGFA) - Ankara Gölbaşında sel felaketi yaşanan Emirler Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, selde maddi hasarı olan köylüler ile bir araya geldi. İki gün önceki yağıştan etkilenen evlerde incelemelerde bulunan Bakan Selçuk, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Selçuk, özellikle dere yataklarının ıslahı konusunda gereken tedbirleri yenileyerek bundan sonra böyle bir durumun olmaması için daha dikkatli olunması söz konusu olduğunu belirterek, gerekenin yapılacağını söyledi. Yaşanan her türlü zorlukta Gölbaşı halkının yanında olduklarını açıklayan Başkan Ramazan Şimşek ise, dere ıslahı çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydetti.


Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı