Ankarada İstanbul Sözleşmesi protestoları sürüyor

Ankarada CHP Evren İlçe Başkanlığı binasının önünde toplanan CHP’li kadınlar, İstanbul Sözleşmesinin iptalini protesto etti.


Gündem 7.04.2021 15:00:00 0
Ankarada İstanbul Sözleşmesi protestoları sürüyor
ANKARA (Ankara Masası)- Ankara’da CHP’li kadınların İstanbul Sözleşmesi’nin feshine yönelik tepkileri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara İl Başkanlığı önünde toplanan kadınların son adresi Evren oldu. Ellerinde ‘İstanbul Sözleşmesi Yaşatır’ yazılı pankartlar olan CHP’li kadınlar sözleşmenin kırmızı çizgilerinin olduğunu söyledi. CHP Evren İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Alpaslan, yürüyüşün sonuna kadar arkasında olduklarını belirterek, "İstanbul Sözleşmesi kadınları yaşatır, eşit haklara sahip çıkar ve çocuk gelinler olmaz" dedi.  Sözleşmeyi yeniden yürürlüğe alacaklarını ifade eden Başkan Erdoğan, "Vermeyeceğiz hep birlikte direneceğiz, diğer bir tabirle söke söke alacağız. Hep birlikte mücadele edeceğiz ve bu sonuca ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Biz erkekler bu kutlu davanızda yanınızdayız" diye konuştu. Kadınların ikinci adresinin Şereflikoçhisar olduğu öğrenildi.

Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak