Antalya'da baba ve oğlunun ölümünde flaş gelişme


Gündem 19.04.2021 14:17:00 0
Antalya

Kepez ilçesinde, haber alınamayan Osman P. (65) ve oğlu Seyit Ali P. (22), evlerinde ölü bulundu. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Seyit Ali P.'nin babasını öldürüp, intihar ettiği değerlendiriliyor.

Antalya'da baba ve oğlunun ölümünde flaş gelişme
Osman P. ile oğlu Seyit Ali P.'nin evde ölü bulunduğu olaya ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Baba ve oğulun iki gün önce para nedeniyle tartıştığı, dün gece de aynı nedenden tartışma çıktığını değerlendiren polis, Seyit Ali P.'nin kendisine bıçakla saldıran babasını göğsünden tüfekle vurduğunu, ardından doğalgazı açarak yaşamına son verdiğini belirledi.

ANNE İLE 2 KIZININ FERYADI YÜREK BURKTU

Acı haberi alıp eve gelen Gülten P. ile 2 kızı, sinir krizi geçirdi. Gülten P., "Babası 'Seyid oğlum' diye severdi. Ben şimdi nasıl dayanacağım bu acıya, bu nasıl bir acı" diye gözyaşı döktü.

Cenazelerin morga götürülmesi sırasında ise iki kız kardeş cenaze aracına sarılarak, "Gardaşım uyan" diye feryat etti. Baba- oğulun cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı