Antalya'da iki kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın husumetinin eskiye dayandığı ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da iki aile arasında cenazeye katılmama nedeniyle çıkan ve iki kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın eskiye dayandığı ortaya çıktı. Mahkemede konuşan taraf avukatları son olaydan önce tarafların 3 kez daha karşı karşıya geldiklerin


Gündem 3.05.2021 02:11:00 0
Antalya

Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da iki aile arasında cenazeye katılmama nedeniyle çıkan ve iki kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın eskiye dayandığı ortaya çıktı. Mahkemede konuşan taraf avukatları son olaydan önce tarafların 3 kez daha karşı karşıya geldiklerini söyledi.

Olay, geçen yıl 15 Temmuz akşamı saat 17.00 sıralarında Kepez ilçesi Kütükçü mahallesi Kütükçü Köprüsü önünde meydana geldi. Cenazeye katılmama nedeniyle husumetli olan Muşlu iki ailenin üyeleri, akşam saatlerinde yol ortasında karşılaştı. Taraflar birbirlerine taş, sopa, çapa, balta ve bıçakla saldırdı. İki aileden 12 kişinin katıldığı kavgada, Huni Karadeniz (19) yaşamını yitirdi. R.G., Vehbi Gündüz (28), F.G., M.K. ve S.K. ise bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Huni Karadeniz'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirleyen sağlık ekipleri, 5 yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere götürdü. Yaralılardan Vehbi Gündüz de tedaviye alındığı hastanede vefat etti. Kavgadan sonra her iki aileden 5'er kişi tutuklandı.

Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya ölen Vehbi Gündüz'ün annesi ve babası ile taraf avukatları katıldı.

Her iki taraf avukatı, aileler arasındaki husumetin eskiye dayandığını öne sürerek, mahkemeye daha önce 3 farklı yerde yaşanan olaylarla ilgili belge sundu.

Mahkeme tüm sanıkların tutukluluğuna devam kararı vererek, duruşmayı 2 Temmuz tarihine erteledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı