Antalya'da Kafasına Evinin Tavanı Düştü, Neye Uğradığını Şaşırdı!


Gündem 10.05.2021 17:14:00 0
Antalya

Antalya'da kafasına evinin tavanı düştü, neye uğradığını şaşırdı!
Evindeki kanepede nakış işi ile uğraşan kadının üzerine bir anda evin tavan kısmı düştü. Yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.
Kepez ilçesi Orhan Veli Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanın 3. katında meydana gelen olayda, evde eşi ile birlikte yaşayan Müzeyyen Taş (50), salonda bulunan kanepede nakış işi ile uğraşmaya başladı.
Evindeki kanepede oturan kadının kafasına tavan düştü
Bu sırada yaşlı kadının üzerine tavan kısmının alt sıva tabakası bir anda düştü. Yaşlı kadının yardımına kocası yetişti. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı kadına ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Kafasına aldığı darbeler ile yaralanan kadın, kontrol amacıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası ailenin yardımına ise komşuları koştu. Düşme sonucu etrafa yayılan moloz parçaları komşular tarafından toplandı.
“KAFASINDA KANAMA VAR”
Yaşanan dehşet anlarını anlatan bir komşu, “Dikiş dikerken tavan birden üstüne düşmüş. Kafasında kanaması var. Şuan durumu iyi. Aynı binada bu bir kişinin başına daha geldi” sözlerine yer verdi.
Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı