Antalya denizinin dibindeki manzara denizkızını kızdırdı

Dünya Çevre Günü ve Marmara Denizi’ndeki müsilaj tehlikesine dikkat çekmek için gerçekleştirilen sualtı dalışında, sualtı modeli ve dalış hocaları, karşılaştıkları manzara karşısında şaşırdı. Denizkızı kostümüyle dalış yapan Melike Selçuk, denizin dibinde


Yaşam 7.06.2021 21:48:00 0
Antalya denizinin dibindeki manzara denizkızını kızdırdı

 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Marmara Denizi’ndeki müsilaj tehlikesine dikkat çekmek için Kemer’de sualtı dalışı gerçekleştirildi.

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği’nin (KETOB) desteğiyle gerçekleşen temizlik etkinliğine, dalış eğitmeni Adnan Büyük, su altı modeli Melike Selçuk, serbest dalgıçlar Efe Büyük, Ali Efe Uras, Tuğba Arslan, Babak Mustang, Hakan Baykuş, Hakan Erdön ve Zehra Simge katıldı. Dalışta çoğunluğu alkol kutuları, şişe ve plastik atıkların bulunduğu birçok çöple karşılaşıldı. Özellikle denizkızı kostümüyle dalış yapan sualtı modeli Melike Selçuk, gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Çöpler, dalgıçlar tarafından dışarıya çıkartılırken, sualtı kamerasına yansıyan fotoğraf kareleri de dikkat çekti.

Antalya denizinden çıkanlar herkesi şoka uğrattı

"DENİZKIZI ÇOK ÜZÜLDÜ VE KIZDI"

Amaçlarının Dünya Çevre Günü ve Marmara Denizi'ndeki müsilaj tehlikesine dikkat çekmek olduğunu belirten dalış eğitmeni Adnan Büyük, “Denizkızı Melike Selçuk suyun altında çöpleri görünce çok üzüldü ve kızdı. Ama bunun yanında genç dalıcılar 9 yaşındaki oğlum Efe ve 11 yaşındaki arkadaşı Efe Uras’ın suyun altında çöp toplaması, gelecek için umutlandırdı. Eski çöp ve yeni çöp fotoğrafında ise serbest dalıcı Hakan Baykuş eski çöp amphora kırığını suyun altında bıraktı. Yeni çöpleri ise topladık” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı