Antalya tecavüze uğrayan o çocuğu arıyor!

Bir tecavüze uğradığını taşın üzerine yazarak yardım isteyen 12 yaşındaki çocuğun mesajı hem polisi alarma geçirdi hem de sosyal medyada infial yarattı. ‘Altun’un sesi olalım’ hashtag’i ile binlerce mesaj atıldı, çocuğun soyadının, “Küreksiz’ olduğu öne s


Gündem 14.06.2021 20:54:00 0
Antalya tecavüze uğrayan o çocuğu arıyor!

Bir çocuk parkında, taş parçasının üzerine 12 yaşındaki bir çocuk tarafından yazıldığı öne sürülen , “"Yaşım 12, tecavüz edildim, adım Altun. Hala tecavüz ediliyorum. Lütfen yardım edin" mesajı nedeniyle polis harekete geçti, olay sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Tecavüze uğrayan bir çocuğun parktaki taşa mesaj yazarak yardım istemesi, olayın meydana geldiği Antalya’da ve ülke genelinde büyük çapta tepkilere ve çağrılara neden oldu. Sosyal medyada binlerce tweet atılarak tecavüze uğradığı öne sürülen çocuğun bulunması istenirken Antalya polisi de harekete geçerek olayla ilgili soruşturma başlattı.

‘HALA TECAVÜZ EDİLİYORUM’

Antalya'nın Kepez İlçesi'ndeki bir çocuk parkındaki taşa yazılan, "Yaşım 12, tecavüz edildim, adım Altun. Hala tecavüz ediliyorum. Lütfen yardım edin" notu yazılan taşın fotoğraflarını paylaşan sosyal medya kullanıcıları, polisi olayın aydınlatılması için göreve çağırdı.

ADI ALTUN KÜREKSİZ ŞEKLİNDE OKUNUYOR

#AltununSesiOlalım hashtag'i ile binlerce kez paylaşılan olaya çok sayıda yorum geldi. Kimi yorumlarda olayın gerçek olmayabileceği belirtilirken, kimi sosyal medya kullanıcıları da taşın üzerindeki karalanmış kısımdaki yazının okunduğunu ve çocuğun soyadının ‘Küreksiz olduğu ifade edildi.
İşte sosyal medyadaki olayla ilgili yorumlardan bazıları;

    


Taner Acar'dan mitinge davet Taner Acar'dan mitinge davet
İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret