Ardahan Posofta şehit ailelerine ziyaret

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, eşi Zehra Mine Öner ile birlikte Şehit Aileleri ziyaretleri kapsamında, Şehit Piyade Komando Er Atalay Şeker ve Şehit Piyade Komando Onbaşı Seçkin Yılmaz’ın Posof ilçesinde yaşayan ailelerini evlerinde ziyaret etti.


Gündem 9.03.2021 16:31:00 0
Ardahan Posofta şehit ailelerine ziyaret

ARDAHAN (İGFA) - Ardahan Valisi Hüseyin Öner, şehit Er Atalay Şekerin Çambeli köyünde ikamet eden babası Orhan Şeker, annesi Aydanur Şeker ile Şehit Onbaşı Seçkin Yılmaz’ın Yurtbekler köyünde ikamet eden babası Vezir Yılmaz, annesi Songül Yılmazı evlerinde ziyaret etti. Eşi Zehra Mine Önerin de hazır bulunduğu ailelerin ziyaretinde Vali Hüseyin Öner, şehit ailelerinin acısını paylaştı.

Devlet olarak, devletin yetkilileri olarak şehitlerin kutsal emanetleri olan aileleri sıklıkla ziyaret ederek, acılarını paylaştıklarını belirten Vali Öner, "Bu vatan için canlarını, kanlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimizin geride bıraktığı anneleri, babaları ve aile fertleri bize emanettir. Biz inşallah, kahramanlarımızın emanetleriyle sık sık birlikte olacağız. Devletimiz hiçbir zaman şehitlerimizin emanetlerini yalnız bırakmayacak. Şehitlerimizi unutmadığımız gibi, onların aziz hatıralarını da her zaman için yaşatacağız" diye konuştu.

Ziyarette, tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.




ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı