Ardahan Valisinden alarm durumundaki Göleye çıkarma

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Koronavirüs vakalarının büyük oranda artış gösterdiği Göle ilçesinde denetim yaptı.


Gündem 27.03.2021 09:00:00 0
Ardahan Valisinden alarm durumundaki Göleye çıkarma

ARDAHAN (İGFA) - İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir ve İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir ile birlikte Ardahanın Göle ilçesine giden Vali Hüseyin Öner, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin ve ilçe yetkililerinin de katılımıyla yeme içme mekanları, kıraathaneler ve diğer işletmelerde kuralara uyulup uyulmadığını denetledi.

İşyeri sahiplerini, özellikle azami müşteri alma kapasitesi konusunda uyaran Vali Öner, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya davet etti.

Virüsün yayılım hızını düşürmenin yolunun kurallara uymaktan geçtiğini belirten Vali Öner şunları söyledi: “Göle ilçemizde hasta sayısında yaşanan artış bizi endişelendiriyor.  Esnaflarımız, iş yeri çalışanlarımız ve vatandaşlarımızla görüştük, onlara kurallara uymanın önemini bir kez daha hatırlattık. Umuyorum ki İçişleri Bakanlığımızın Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde yapılan denetimlerle birlikte vatandaşlarımızın da daha fazla duyarlılık göstermesi neticesinde hastalığı en az seviyeye indireceğiz” dedi.

İbradı Belediyesi Ailesi Birlik Akşamında Buluştu İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, belediye personeliyle bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde keyifli bir akşam geçirdi; ilçeye emek veren tüm çalışanlara teşekkür etti.
Kepez’in Mir Mehmet Selim Unat Taziye ve Semt Evi hizmete açıldı Antalya Kepez Belediyesi’nin sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında hayata geçirdiği taziye ve semt evlerinin ilki, Mir Mehmet Selim Unat Taziye ve Semt Evi Habibler Mahallesi’nde törenle hizmete açıldı.
Burdur–Arnavutluk hattında iş birliği güçleniyor Bucak ve Burdur TSO ile ATTSO arasında düzenlenen üçlü iş zirvesinde, ticaret ve yatırımı artırmaya yönelik iş birliği protokolleri imzalandı.
Gazipaşa’da Yaralı Yaban Keçisine Şefkat Eli Gazipaşa’nın Doğanca Mahallesi kırsalında arka ayakları kırık halde bulunan ve köpek saldırısına uğradığı iddia edilen yaban keçisi, DKMP ekiplerince tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından doğal yaşamına bırakılması planlanıyo
Isparta Ticaret Borsası Üyeleriyle Buluştu Isparta Ticaret Borsası’nın düzenlediği istişare toplantısında zirai don, AB Gülyağı tescili, elma ihracatı ve hayvancılıkta yeni teknolojik yatırımlar ele alındı; üyelerle ilişkiler güçlendirildi.