Aşı olan ünlü model hayatını kaybetti


Gündem 26.05.2021 10:30:00 0
Aşı olan ünlü model hayatını kaybetti

İngiliz model Stephanie Duboisin AstraZeneca aşısının ilk dozunu olduktan günler sonra hayatını kaybetmesi aşı tartışmalarının yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

Güney Kıbrıs Rum Kesiminde yaşayan 39 yaşındaki model Stephanie Dubois, AstraZeneca aşısı olduktan günler sonra hayatını kaybetti.

"KENDİMİ KORKUNÇ HİSSEDİYORUM"

Bu haber kısa sürede ölüm nedeni aşı mı tartışmalarını beraberinde getirdi. Dubois, Astrazeneca aşısının ilk dozunu 6 Mayısta olmuş ve yaptığı paylaşımda Kendimi korkunç hissediyorum. Benim için pizza ve yatak zamanı ifadelerine yer vermişti.

Dubois, 14 Mayısta solunum problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve şunları yazdı: “İyi hissederek uyandım ancak daha sonra, bir saat içinde tüm vücudum titremeye başladı. Tüm eklemlerim tutuldu ve sürekli bir baş ağrısı ve baş dönmesi ile nefes almak için mücadele ettim.

Annem ve babam bana bakmaya geldi ve beni Kovid testine götürdü, çok şükür ki sonuç negatif çıktı… ama yine de sorunun ne olduğunu bilmiyoruz. Belki de geçen hafta olduğum Kovid aşısına geç tepki gösteriyorum.”

Hastaneye kaldırıldıktan 5 gün sonra durumu kötüleşen Dubois, 19 Mayısta komaya girdi ve hayatını kaybetti.

İngiliz modelin şüpheli ölümünün Avrupa İlaç Ajansı tarafından soruşturulacağı açıklandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı