Gündem

Gündem Haberleri

Aşılamada rota 12 yaş


Gündem 4.07.2021 13:30:00 0
Aşılamada rota 12 yaş

Uzmanlar aşılamanın 12 yaşa kadar inebileceğini vurgularken, ortaokul ve lise öğrencileri için sonbahar aylarını işaret etti.

Sıra dışı bir aşılama hızına erişen Türkiyede uzmanlar her geçen gün aşılama konusunda yaşın düşürüldüğüne dikkat çekti. Eylül ya da ekim ayında üniversitelerde yüz yüze eğitime geçilmenin planlandığını kaydeden uzmanlar, 50 bine yakın yurttaşın hayatını kaybettiği yeni tip Koronavirüse karşı geliştirilen aşıyla ilgili olarak, " Eylül ayına kadar aşılama 12 yaşa inebilir. Ortaokul ve liseler için de aşıyla güvence sağlanacak" dedi.




Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI