ASKF’den Bilal Özdoğan’a ziyaret


Gündem 29.06.2021 15:30:00 0
ASKF’den Bilal Özdoğan’a ziyaret

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal ve yönetim kurulu üyeleri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Özdoğan, amatör spora dair ne varsa her zaman yanında olduklarını söyledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Ziyaret hakkında açıklama yapan Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Mutlu Önal, “Başkanımız bizlere seçimden önce desteklerini esirgemedi. Bugün de kabul ederek bizleri mutlu etti, Sayın başkanımızın amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu söyledi. Başkan Özdoğan şöyle konuştu; “Tabii ki bizler amatör spor kulüplerinin önemini görmüş bulunmaktayız ve inşallah önümüzdeki sezonlarda daha net göreceğiz. İlçemize kazandırdığımız stadın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bundan sonraki süreçte tabii ki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanımızın ve değerli yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hareket ederek amatör sporumuz daha iyi yerlere gelecek.”

Başkan Özdoğan, yerel yönetimler olarak amatör sporlara ilişkin ne varsa yasal yönetmelik çerçevesinde yanlarında olduklarının bir kez daha altını çizdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi