ATABEY OVASI’NDA YEM BİTKİLERİ ÜRETİMİ ARTMALI


Gündem 31.03.2021 21:43:00 0
ATABEY OVASI’NDA YEM BİTKİLERİ ÜRETİMİ ARTMALI

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, kapalı sulama sistemine geçiş yapılacak Atabey Ovası’nın yem bitkileri üretimi anlamında değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.


 Milletvekili Recep Özel, Tempo Yumurtacılık Sahibi Tülin Şahin’i yatırımı ve girişiminden ötürü tebrik etti. Isparta’nın tarım ve hayvancılık ile bu sektöre dayalı sanayide önemli bir potansiyeli olduğunu belirten Milletvekili Özel, “Isparta pandemi sürecinde üretim gücü ile ayakta kaldı. Tarım ve hayvancılık potansiyelimiz, bu sektöre dayalı sanayimiz sayesinde Isparta ekonomisi pandemi sürecinden az etkilenen şehirler arasında yer aldı. Isparta ürettiği için pandemiden az etkilendi. Kanatlı hayvan, yumurtacılık sektöründe de önemli potansiyelimiz var. Güçlü şirketlerimiz var. Atabey Ovası yakında kapalı sulama sistemine geçiyor. Devletimizin çok önemli bir yatırımı. Bu ovada meyvecilik rantabl değil. Hava akımı nedeniyle istenilen düzeyde üretim yapılamıyor. Yem bitkilerine geçiş var. Mısır üretimine talep ver. Bu ovada mısır başta olmak üzere yem bitkileri üretimini yaygınlaştırmak zorundayız” diye konuştu.


Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde
Et fiyatlarına zam... Karkas kesim fiyatları yükselmeye devam ederken, Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptı.
CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor
Ak Parti’nin adayı Mehmet Ali Ertuğrul oldu Ak Parti grubu adına Mehmet Ali Ertuğrul il Genel meclis Başkanlığı seçimlerine katılacak
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’