Ayak Tenisi’nde Bursalı öğretmenlere eğitim sertifikası


Gündem 30.06.2021 16:30:00 0
Ayak Tenisi’nde Bursalı öğretmenlere eğitim sertifikası

Ayak Tenisi Federasyonu, Bursa bölgesinde İl Temsilcisi Yasin Avcının koordinasyonunda 152 beden eğitimi öğretmenine aldıkları Federasyon Başkanı Mustafa Sunkurun da katıldığı eğitim sonrasında sertifika verdi.

BURSA (İGFA) - Antrenör ve hakemin katılımıyla gerçekleştirilen eğitime Ayak Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Sunkur da katılım gösterdi. Öğretmenler, ayak tenisinin uluslararası kuralları ve hakemlik teknikleri konularından teorik ve uygulamalı olarak yaklaşık 2.5 saat süren eğitim aldı.

Ayak Tenisi Federasyonu Bursa İl temsilcisi Yasin Avcı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen eğitim öncesinde Ayak Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Sunkur, Bursa İl Gençlik Spor Müdürü Salih Başparmak ve Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Nurullah Yıldız ile görüşme gerçekleştirirken, eğitimle ile ilgili teknik bilgi aktardı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı