Aydın Çakırbeyliye değer katacak proje

Aydında Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, geçtiğimiz yıl tüm tezgah ve gölgeliklerin yenilenmesini sağladığı Çakırbeyli Üretici Pazarı’nda, meydandaki dükkanların modernize edilmesi için çalışma başlattı.


Gündem 26.03.2021 09:00:00 0
Aydın Çakırbeyliye değer katacak proje
Bülent ESER (DİDİM A HABER) Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nin önümüzdeki günlerde açılmasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğraması beklenen Çakırbeyli Üretici Pazarı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan sayesinde geçtiğimiz yıl Haziran ayında baştan aşağı yenilenmişti. Bu kez de Başkan Kaplan, Çakırbeyli Aile Çay Bahçesi’nin bulunduğu noktada, içerisinde 6 adet dükkanla birlikte kafeterya, mutfak ve idari ofis bulunacak meydan dükkanları yapımı için düğmeye bastı. Çakırbeyli’deki ihtiyaca cevap vermesinin yanında göze de hitap edecek meydan dükkanları için mimari proje hazırlattıklarını ve en kısa sürede çalışma başlatılacağını söyleyen Başkan Kaplan, "Köylülerimizin tamamen doğal ürünlerini satışa sunduğu üretici pazarımızla bütünleşik olacak şekilde Çakırbeyli’de meydan dükkanları düzenlemesi için çalışma başlattık. Daha önce kötü görüntüden kurtardığımız pazarımıza kazandıracağımız meydan dükkanları düzenlemesi de mahallemizin ihtiyacına cevap vermiş olacak" dedi. Başkan Kaplan, Çakırbeyli’deki bu çalışma ile demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes’ten merhum İsmet Sezgin’e kadar bir çok siyasi büyüğün gölgesinde çay içtiği üç asırlık Demokrasi Çınarı’nın etrafında da düzenleme yapılacağını kaydetti.

Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'! FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor