Aydın’da alkollü şahıs tüp patlatmak istedi


Gündem 29.05.2021 09:30:00 0
Aydın’da alkollü şahıs tüp patlatmak istedi

Aydın Efelerde bir vatandaş sevgilisi ile kavga edince ev tüpünü patlatmak istedi.

Şahin KANAT (BÜYÜKŞEHİR MEDYA)

Olay, Aydın’ın Efeler ilçesi Orta Mahallede meydana geldi. Saat 02:00 sıralarında acil çağrı merkezine bir vatandaşın tüp ile balkona çıkarak patlatacağı ihbari üzerine bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler balkonda sevgilisi ile kavga ettikten sonra ev tüpünü alarak patlacağını söylemesi üzerine polis ekipleri şahsı vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. Uzun süre sonrasında ikna çabalarına karşılık vermeyen ve alkollü olan D.E. (33) için olay yerine gelen merdivenli itfaiye aracı ile polis ve itfaiye ekipleri balkona yaklaşmaya başladı. O esnada diğer ekipler balyoz ve koçbaşı ile eve girmeye çalıştı.

Polis ekiplerinin içeri gireceğini anlayan D.E. tüpün gazını sonuna kadar açarak patlatmaya çalıştı. O esnada eve giren polis ve itfaiye ekipleri elindeki ev tüpünü alarak alkollü şahsı etkisiz hale getirdi. Ekipler tarafından alınan şahıs polis otosuyla hemen olay yerinden uzaklaştırılarak sağlık raporu sonrası ifadesi için emniyet amirliğine götürüldü. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı