Aydın Didim’de aramaları bulunan 5 şahıs tutuklandı


Gündem 16.06.2021 09:30:00 0
Aydın Didim’de aramaları bulunan 5 şahıs tutuklandı

Aydının Didim ilçesinde biri yakalama emri olan, çeşitli suç ve suçlardan dolayı aranan 5 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Aydında Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince haklarında çeşitli suç ve suçları bulunan şahıslar, ekiplerin takibi sonucu yakalandı.

Aydın İlamat ve İnfaz Bürosunca yakalama emri bulunan M.Ö adlı şahıs ile, silahla tehditten konut dokunulmazlığına, hırsızlıktan mala zarar verme ve basit tehdit suçları gibi çeşitli suçlardan aramaları bulunan Z.T., K.N., O.T., C.Ç. ve A.Y. adlı şahıslarda gözaltına alındı. Şüphelilerin tamamı emniyetteki ifadeleri sonrasında sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı