Aydın Didim’de KOM’dan uyuşturucu operasyonu


Gündem 13.06.2021 17:00:00 0
Aydın Didim’de KOM’dan uyuşturucu operasyonu

Aydının Didim ilçesinde KOM ekiplerinin ilçeye otobüsle getirileceği ihbarını alan 100 adet ectasy hapı şüpheliyle birlikte yakaladı.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri, H.Ç. adlı şahsın İzmirden yüklü miktarda ectasy hap getireceği ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalarda şahsın otobüsle Didime geleceği tespit edildi. Didime giriş yaptıktan sonra yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramada; 18 adet pembe, 22 adet turuncu, 60 adet mor renkte olmak üzere toplam 100 adet üçgen şeklinde üzerinde kurukafa sembolü bulunan ectasy hap ele geçirildi. Gözaltına alına H.Ç.isimli şahısın emniyetteki işlemleri sonrasında mevcutlu olarak adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.


Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı