Aydın Didim’de sokağa atılan yaşlı adam Başkan Atabay sahip çıktı


Gündem 2.07.2021 14:30:00 0
Aydın Didim’de sokağa atılan yaşlı adam Başkan Atabay sahip çıktı

Aydın Didim’de yaşadığı evden çıkartılıp eşyaları ile birlikte sokağa atılan yaşlı adama Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay sahip çıktı. 

Kemal ETLEÇ (Didim Postası)
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatı ile Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, yaşlı adamın sokağa atılan eşyalarını yedi emin deposuna kaldırdı. Didim Belediyesi tarafından belirlenen bir otele yerleştirilen, tüm ihtiyaçları karşılanan adının verilmesini istemeyen yaşlı adam, kendisine sahip çıkan Didim Belediyesi ve Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkür etti. 

Göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyeciliği her alanda uyguladıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “ Sokakta kalan vatandaşımıza Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müz gereken her türlü yardımı ve kolaylığı sağlamıştır. İlçemizde yaşanan bu tür durumlarda bilgimiz olduğu andan itibaren Belediye olarak her türlü yardımı yapıyoruz. İhtiyacı olan her vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu anda yanında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı