Aydın Didim Kredi Kefalet’te Kubaliç güven tazeledi


Gündem 11.07.2021 12:30:00 0
Aydın Didim Kredi Kefalet’te Kubaliç güven tazeledi

Aydının Didim ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulunda tek listeli seçimlerde Ali İhsan Kubaliç, üç yıllığına güven tazeledi.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası)
Aydında Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde yapıldı. Divan Başkanlığını Aydın ESKK Birlik Başkan vekili Fethiye ESKK Başkanı İsmail Başoğlu yaptığı genel kurulda, yönetim ve denetim çalışma raporları, gelir gider tabloları okunarak, ayrı ayrı ibra edildi.

Didim EKK’nin kuruluşundan bugüne denetim kurulu organında görev yapan Serbest Muhasebeci ve Mali müşavir Eyüp Elçin ve Ahmet Karaoğlu’na plaket takdim edildi. Elçin ve Karaoğlu’na plaketleri, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci ve AK Parti ilçe Başkanı Maşallah Subaşı’nın elinden aldı.

Raporların okunup kabul edilmesinin ardından seçime geçildi. Tek liste ile girilen seçimde mevcut başkanı Ali İhsan Kubaliç güven tazeledi. Kubaliç başkanlığındaki yönetim kurulunda A. Kadir Mirza, Emin Gümüş, Halil İbrahim Serin ve Musa Ada, denetim kurulunda ise Eyüp Elçin ve Ahmet Karaoğlu seçildi.

Seçimden sonra konuşan Başkan Kubaliç, gecikmeli de olsa yapılan genel kurula katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, 3 yıl sonra yapılacak seçimlerde yeniden buluşulması dileğiyle kongrenin hayırlı olmasını diledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği