Aydın Didimde 3 otel ilk 100e girdi

Doğrulanmış misafir görüşleri ile Türkiye’nin önde gelen otel değerlendirme platformu olan otelpuan.com tarafından en iyi 100 oteli açıklandı. Değerlendirme sonucu Didimde 3 otelinde içinde bulunduğu liste ilçede mutluluk oluşturdu.


Gündem 12.03.2021 16:00:00 0
Aydın Didimde 3 otel ilk 100e girdi

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI) -
Aydında Didim Kaymakamı Halil Avşar ve Turizm İl Müdürü M. Umut Tuncer, ilk 100 otel arasında bulunan Aquasis DeuxeResort&spa, Maxer Blu Didyma, Didim Beach Resort&spa otellerin sahipleriyle Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk’ün ev sahipliğinde  bir araya geldi.

Didimin adını bu listede görmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Didim Kaymakamı Halil  Avşar, bu sayıların artmasını temenni ederek, "Turizm’de umudumuz her zaman var, giderek de iyi şeyler olacağını biliyoruz" dedi.
Didimin tarihi yönden çok zengin bir lokasyonda bulunduğuna dikkati çeken Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, 2020 yılıda pandemiye rağmen ziyaretçi bakımından olumlu geçtiğini söyledi. "PCR  testleri konusunda hiç zorluk çekmedik ve otellerimizde vaka sayıları, test bakımından neredeyse yok denecek şekilde başarılı ve sorunsuz atlattık" diyen Tuncer, listede bulunan otelleri kutladı. 

Dijital dünyanın önemli olduğunu söyleyen Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk: "Didim’de 3 otelin listede yer almasının sevindirici. Geçmişte Didim’de bu anlamda bazı başarılar elde etmiştik. Geçen yıl açılan bir otelimizin olması da ayrıca güzel. Bu rakam gelecek yıl daha da artacaktır. Ülke olarak sezona iyi hazırlanırsak güzel bir sezon geçeceğini tahmin ediyorum" dedi.


Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'! FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor