Aydın Didimde kırmızı çizgi çekildi!

İçişleri Bakanlığı, yaya geçitlerinde önceliğin yayalarda olduğunu belirten farkındalık çalışmalarını bu kez de Kırmızı çizgimizi çekiyoruz şeklinde yaya geçitlerinin kırmızı renkle boyayarak gerçekleştirdi.


Gündem 30.03.2021 15:00:00 0
Aydın Didimde kırmızı çizgi çekildi!
Kemal ETLEÇ-(DİDİM POSTASI) Aydının Didim ilçesinde yaya önceliği konusunda toplumda farkındalığı en üst düzeye çıkarmak ve yaya önceliğine verilen önemi vurgulamak amacıyla, Didim İlçe Kaymakamı Halil Avşar, Didim İlçe Emniyet Müdürü, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve kurum amirlerinin katılımı ile "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir"etkinliği düzenledi.

Etkinlikte protokol üyeleri Kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan farkındalık çalışması kapsamında yaya geçidinin ortasındaki şeridi, kırmızıya boyadılar. 

Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir"etkiniği esnasında Didim İlçe Kaymakamı Avşar sürücülere etkinlik hakkında bigi verirken hazırlanan broşürleri de takdim etti.

Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı