Aydın Efeler’de imar sorunu çözüldü


Gündem 31.05.2021 15:00:00 0
Aydın Efeler’de imar sorunu çözüldü

Göreve geldiği günden bu yana Marka kent Efeler için birçok ilke imza atan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay Mimar Sinan Mahallesi’nde 24 yıllık imar soruna çözüm oldu.

Şahin KANAT (BÜYÜKŞEHİR MEDYA)

Başkan Atay ve ekibinin gece gündüz imar sorununa çözüm çalışması sonucunda alınan karar Efelerli vatandaşlara umut oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Atay; “24 yıldır imar sorunu yaşayan vatandaşlarımızın yerine koydum kendimi yıllarca çalıştılar emek verdiler bunca yılın geçmesine rağmen hiçbir çözüme kavuşamadılar acı bir durum. İmar müdürümüz ile birlikte bu sorunun çözülebilmesi için gerekli girişimlerde bulunduk. Bu sorunu çözmek için büyük gayret veren Efelerli yurttaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çözümü kavuşturduğumuz bu alanın planları hazır vatandaşlarımıza sesleniyorum, malınızın değerini bilin buralar çok kıymetli olacak” dedi. 

24 yıllık imar sorunun çözümü dolayısıyla düzenlenen program sonrasında mahalle sakinleri 1033 aile adına başkan Atay için pasta kesti.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı