Aydın Efelerde şüpheli paket polisi alarma geçirdi

Aydın’ın Efeler İlçesinde bulunan park içerisindeki bir bankta unutulan poşet polisi alarma geçirdi. Parka güvenlik şeridi çekilirken olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan poşetten kıyafet çıktı.


Gündem 12.04.2021 17:30:00 0
Aydın Efelerde şüpheli paket polisi alarma geçirdi
Cemal YILDIRIM (AYDIN MAGAZİN)
Edinilen bilgiye göre olay Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’in en işlek yerlerinden olan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir parkta meydana geldi. Bank üzerinde sahipsiz bir poşet gören vatandaşlar, polis ekiplerine şüpheli paket ihbarı yaptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve bomba imha uzmanları çağrıldı. Şüpheli paketin bulunduğu park ve çevresi güvenlik amaçlı araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Paket üzerinde çalışma başlatan bomba imha ekipleri, şüpheli paketi fünye yardımıyla patlattı. İmha sonrası kontrol edilen paketin içerisinden kadın kıyafetleri çıkınca polis ve vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Olay sonrası kapatılan yol yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı.

ERÜ'den "Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi" ERÜ'den "Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi"
Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.