Aydın Germencik’te muhtarın iftiralarına yanıt belediyeden geldi


Gündem 3.07.2021 09:30:00 0
Aydın Germencik’te muhtarın iftiralarına yanıt belediyeden geldi

Aydının Germencik ilçesinde kişisel menfaatlerine karşılık bulamadığı öne sürülen mahalle muhtarının iddialarına Germencik Belediyesinden yazılı açıklama yapıldı.

Şahin KANAT (Büyükşehir Medya)
Aydının Germencik ilçesinde görevli bir mahalle muhtarının bir süredir Belediye Başkanı ile Başkan Yardımcılarımız aleyhinde sosyal medya hesabından paylaştığı iftira niteliğindeki iddialara yanıt Germencik Belediyesinden geldi.
Söz konusu iddiaları şaşkınlıkla izlediklerini belirtilen yazılı açıklamada, "Şahsın, herhangi bir dayanağa sahip olmadan, tamamen şahsi yaklaşımlar ile kişisel menfaatleri doğrultusunda kaleme aldığını yalan ve iftiralarla dolu ifadeleri hakkında yasal haklarımızı kullanacağımızı tüm kamuoyuna bildiririz. Söz konusu muhtarın tarafımızca hiçbir somut sebep olmamasına rağmen başlattığı karalama kampanyasını ve oluşturmak istediği olumsuz algıyı önlemek için bu açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur" ifadeleri kullanıldı.
Belediye açıklamasında, "Germencik Belediyesi kimsenin şahsi menfaatlerini karşılayacak, kişisel haksız taleplerini gerçekleştirecek bir kurum değildir. Bu sebeple her kim olursa olsun yalan ve iftirayla halka ait bir idareyi etki ve tahakküm altına alamaz, talepleri karşılanmıyor diye boyun eğdiremez" denildi.


Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi
Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi
Patent ve Marka ücretleri güncellendi Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Gölcük'te 23 Nisan coşkusu Gölcük'te 23 Nisan coşkusu
ET FİYATLARI NEDEN ARTIYOR? NASIL DÜŞECEK? ET FİYATLARI NEDEN ARTIYOR? NASIL DÜŞECEK?