Aydın Nazillide Atatürke sahip çıkan personeli altınla ödüllendirdi

Aydının Nazilli ilçesinde çöpe atılan çerçeveli Atatürk fotoğrafına sahip çıkan Temizlik İşleri personelleri çeyrek altınla ödüllendirildi.


Gündem 8.03.2021 16:00:00 0
Aydın Nazillide Atatürke sahip çıkan personeli altınla ödüllendirdi

AYDIN (Ses Gazetesi) - Nazillide Namık Kemal Caddesinde çöpe atılan çerçeveli Atatürk fotoğrafına sahip çıkan Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinden Ömer Bayhan, Günay Kaya ve Serkan Aras, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından ödüllendirildi.

Atatürk fotoğrafını çöp toplama aracının arka kısmına asan personellerini tebrik eden Başkan Özcan, her Türk vatandaşının Atasına sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi. Nazilliye yaraşır iş yapılmasından ötürü personelini kutlayan Başkan Özcan, "Biz sizlere her zaman güveniyoruz. Bu inancımızı da boşa çıkarmadığınız için teşekkür ediyoruz. Sizler altın gibi bir hareket yaptınız. Bu nedenle altın hediyemizi de kabul ederseniz çok sevineceğim" dedi.  

Personeller ise Başkan Özcanın jestine teşekkür etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var