Aydın Tekstil Park Alanı’nda korkutan yangın


Gündem 31.05.2021 18:00:00 0
Aydın Tekstil Park Alanı’nda korkutan yangın

Aydın Efeler İlçesinde meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı.

Şahin KANAT (BÜYÜKŞEHİR MEDYA)

Tekstil Park Alanında yapımı devam eden inşaat alanında yangın meydana geldi. Yangın, Aydının Efeler ilçesi orta mahalle tekstil bulvarı üzerinde meydana geldi. Saat 15:50 sıralarında Tekstil Park Alanı inşaatındaki bir binanın çatı katında yangın meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kaynak makinesinden meydana gelen yangında müdahale ederek kontrol altına aldı.


CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.