Aydında tüp pataldı! 1 kişi yanarak can verdi!

Aydının İncirliova ilçesinde tüp patlaması sonucu çıkan yangınında 1 kişi yaşamını yitirdi.


Gündem 29.04.2021 14:00:00 0
Aydında tüp pataldı! 1 kişi yanarak can verdi!

Şahin KANAT (BÜYÜKŞEHİR MEDYA)

Alınan bilgiye göre olay, Aydının İncirliova ilçesi Yazıdere mahallesinde bulunan bir arazinin kenarındaki evde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle evdeki tüp patladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi ile kolluk kuvvetleri sevk edildi.  Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler de hızla yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Olayda tüm çabalara rağmen 50 yaşındaki Ersel Savaş yanarak hayatını kaybetti. Uzun süre yanan yangın sonrasında hayatını kaybeden vatandaşın ceseti tanınmaz hale geldi. İtfiaye ekipleri soğutma çalışmalarını tamamlarken Cumhuriyet Savcısı inceleme için bölgeye geldi.


Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti
MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.
Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun” Kepez Belediye Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, yaz aylarının gelmesiyle çocukların güneşin zararlı etkilerinden korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu. Dr. Demir, “Çocuklarınızı gün
Şehirler arası otobüs terminali açıldı Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali, düzenlenen törenle açıldı. İstanbul yolu üzerinde Çünür Mahallesi’ne yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali a...