Aydında Türk Kızılayı pedalları iyilik için çevirecek

Türk Kızılayı Aydın Şubesi "Yükümüz İyilik" projesi ile bir ilke imza atarak, ihtiyaç sahiplerine yardımları bisikletlerle ulaştıracak.


Gündem 9.04.2021 19:30:00 0
Aydında Türk Kızılayı pedalları iyilik için çevirecek
Şahin KANAT (BÜYÜKŞEHİR MEDYA) "Yükümüz İyilik" sloganıyla yola çıkan Kızılay ekipleri ülke genelinde bir ilki gerçekleştirerek örnek bir projeye imza attı. Türk Kızılayı Aydın İl Başkanlığı Kadın Teşkilatı ve Genç Kızılayın ortak geliştirdiği proje ile bisikletler yola çıkacak.     Türk Kızılayı Aydın İl Başkanlığı Kadın Teşkilatı Başkanı Gönül Mezkit, bisiklet kullanımında toplumu desteklemek istediklerini belirterek; "Şenlendirme projeleri kapsamında Genç Kızılay ve Kadın Teşkilatı gönüllülerinin ortaya çıkardığı Yükümüz İyilik projesi kapsamında, Aydında bulunan Sarı Zeybekler Bisikletiten bağışlanan ve proje bütçesinden karşılanarak yaptırdığımız Hilal-i Ahmer bisikletlerimizi teslim aldık. Bu bisikletler ile  çevre kirliliğini önlemek, giderleri azaltmak ve yılın her günü ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyoruz. Gıda kolilerimiz ve diğer yardım malzemelerimizi bu bisikletler vasıtasıyla ulaştıracağız" dedi. Başlattılan projeni Türkiyede ilk olduğunu belirten Mezkit, projeyi 81 ilde yaygınlaştırmayı plandıklarını söyledi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı