Azerbaycan Büyükelçisinden Mardin Valiliğine ziyaret

Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.


Gündem 5.04.2021 09:30:00 0
Azerbaycan Büyükelçisinden Mardin Valiliğine ziyaret

MARDİN (İGFA) -Bir dizi ziyaretler için Mardinde bulunan Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, Mardin Valiliğini de ziyaret etti. Vali Mahmut Demirtaşa nezaket ziyaretinde bulunan Büyükelçi Hazar İbrahim, şeref defterini imzaladı. 

Vali Demirtaş’a Karabağ Zaferinin anısına hem Türkiye Cumhuriyeti, hem de Azerbaycan Cumhuriyetinin bayraklarının olduğu forma ve pul hediye eden Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, iki ülkenin dayanışmasına dikkat çekti.

Vali Demirtaş, dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını ile küresel mücadelede Türkiyede Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanlığının gayretleri ile büyük aşama kat ettiklerini belirterek, "Mardin bir turizm kenti. İlimiz yıl içerisinde 3-5 milyona yakın yerli ve yabancı turist ağırlıyor. Hem Valiliğimiz hem de Büyükşehir Belediyemizin tüm birimlerinin tek gayreti Mardinli vatandaşlarımızın memnuniyetidir” diye konuştu.

Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim ise, Cumhurbaşkanlarının dayanışması tüm dünyada örnek teşkil ettiğini belirterek, "Azerbaycan olarak Türkiye Cumhuriyeti’ne minnettarız. Kardeş ülke Türkiye’ye ülkem adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı