Bahar Candan’ın maaşlı arkadaşı Survivor yarışmacısı oldu!


Gündem 5.06.2021 13:30:00 0
Bahar Candan’ın maaşlı arkadaşı Survivor yarışmacısı oldu!

Geçtiğimiz mart ayında "Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" diye paylaşım yapan Bahar Candan, arkadaş olarak Survivordaki Yasin Obuzu bulduğunu söyledi.

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, geçen aylarda yalnızlıktan şikayet etmiş ve 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını duyurmuştu.

Snob Magazinde yer alan habere göre Candan, "Arkadaşımı buldum. Survivordaki Yasin Obuz. CVsini gönderdi fakat ABDde olduğu için Türkiyeye gelince işe başlayacak. Sigortası olacak. Aylık 5 bin TLye arkadaşım olacak. Yasin, komik çocuk. Survivorda onu izlerken çok eğleniyordum" dedi.

"Başvuru yapanlar ümitlerini kaybetmesinler ikinci arkadaşa ihtiyacım olabilir. Tekrar başvuruları değerlendireceğim" diyen Candan, arkadaş taleplerini call-center arkadaşının başvurularını incelediğini söyledi.


Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti
MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.
Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun” Kepez Belediye Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, yaz aylarının gelmesiyle çocukların güneşin zararlı etkilerinden korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu. Dr. Demir, “Çocuklarınızı gün
Şehirler arası otobüs terminali açıldı Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali, düzenlenen törenle açıldı. İstanbul yolu üzerinde Çünür Mahallesi’ne yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali a...
Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı