Bakan Akar’dan Yunanistan’daki mevkidaşına sert tepki!


Gündem 11.07.2021 11:30:00 0
Bakan Akar’dan Yunanistan’daki mevkidaşına sert tepki!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistandaki mevkidaşı Panagiotopulosun Türkiye aleyhindeki sözlerine tepki gösterdi. Bakan Akar, "Yunanistan, provokatif, hukuk tanımaz, kendi imzaladığı anlaşmalara dahi riayet etmeyen, uzlaşmaz ve gerginliği tırmandırıcı tavrını sürdürmektedir" dedi.

Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopulos katıldığı bir panelde Türkiye aleyhinde ifadeler kullanarak, Türkiye’nin uluslararası hukuka aykırı hareket ettiğini, tüm bölgeyi istikrarsızlaştırma riski bulunduğunu ileri sürdü. Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Akar, Panagiotopulosun açıklamalarını, son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis arasındaki yapıcı görüşmeler ve yaz döneminde gerginliği düşürmeye yönelik gayretlerle örtüşmeyen bir söylem ve eylem olarak nitelendirdi.


Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!
Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi