Gündem

Gündem Haberleri

Bakan Dönmez Aydın’a geliyor


Gündem 27.05.2021 19:00:00 0
Bakan Dönmez Aydın’a geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bir takım ziyaretler için Aydına gelecek.

Kadir KANAT (BÜYÜKŞEHİR MEDYA)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bir takım ziyaretler için Aydına gelecek. 28 mayıs cuma (yarın) Aydına gelecek olan Bakan Fatih Dönmez, saat 10:15de Aydın Valiliği ziyareti ardından sırasıyla Ticaret Odası toplantı salonunda enerji koordinasyon toplantısına katılacak. Ardından AK Parti Aydın İl Başkanlığı ziyareti  ve jeotermal santralleri ziyaretinden sonra programın tamamlanmasıyla  Bakan Dönmez Denizliye gidecek.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı