Bakan Gül: “Çocukların cinsel istismarına kimse müsamaha göstermez”


Gündem 29.06.2021 19:00:00 0
Bakan Gül: “Çocukların cinsel istismarına kimse müsamaha göstermez”

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Elmalı davası ile ilgili paylaşımda bulundu.

ANKARA (İGFA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Çocukların cinsel istismarına hiç kimse, hiçbir şekilde müsamaha göstermez ve gösteremez" dedi. Yargı süreci devam ettiğini belirten Bakan Gül, "Süreci yakından ve dikkatle takip ediyor, sürecin hassasiyetine uygun her türlü tedbiri alıyoruz. HSK da konu hakkında inceleme başlattı" açıklamasını yaptı.

Hatırlanacağı gibi Antalya’nın Elmalı ilçesinde iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan annenin ve çocukların üvey babasının adli kontrolle serbest bırakılması ardından ülke genelinde tepki yağmaya başlamıştı

https://twitter.com/abdulhamitgul/status/1409890340082008074

Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI