Bakan Kasapoğlu: Gaziantep Modeli öncü bir model


Gündem 22.05.2021 00:30:00 0
Bakan Kasapoğlu: Gaziantep Modeli öncü bir model

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.

GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep’te düzenlenen Gençlik ve Spor Çalıştayı ile Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası açılışı için Gaziantep’e gelen, yürütülen çalışmalar hakkında incelemede bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.  Ziyaret defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu, basına yaptığı açıklamada Gaziantep Modeli’nin birlik ve beraberlik ruhu ile yapıldığını aktararak, “Tüm yerel yönetimler için iş birlikleri açısından önemli bir adım olduğunun altını çiziyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek: “Sabahleyin Şahinbey Belediyesi’nin Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası programının açılışını yaptık. Öğleden sonra büyükşehir Belediyelerinin daire başkanları ve il müdürlerini özel bir otelde çalıştayımızda topladık. Gazi şehrimiz sanayi ve ticaret şehriydi, kültür ve sanat şehriydi. Artık sayın bakanımız sayesinde spor şehri, eğitim şehri ve ilim şehri olacak” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı