Bakan Soylu gelişmeleri böyle duyurdu: "Uyyy uyyy uyyy..."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak Domuz dağında PKK terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyona ilişkin gelişmeleri, "Uyyy uyyy uyyy...." diyerek an be an duyurdu.


Gündem 8.04.2021 17:30:00 0
Bakan Soylu gelişmeleri böyle duyurdu:
BURSA (İGFA) - Eren-10 operasyonu kapsamında Şırnak Domuz Dağında kahraman Mehmetçiklerin haberlerini sosyal paylaşım hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2 teröristin etkisiz hale getirilmesi sonrasındaki gelişmeleri "Uyyy uyyy uyyy" şeklinde paylaştı. Öğle saatlerinde "Uyyy Uyyy Uyyy 6 terörist oldu 8, biri de kıpkırmızı" diye paylaşım yapan Bakan Soylu, "Kahramanlar, Allah razı olsun. Milletimizin yüreğini soğutuyorsunuz" diyerek moral verdi. Bakan Soylu, son paylaşımında "Ne diyeyim Allah, hızınızı kesmesin kahramanlar. 2 terörist daha 8 terörist; oldu 10" ifadelerini kullandı.

Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK