Gündem

Gündem Haberleri

Bakan Soylu, sessizliğini bozdu!


Gündem 6.07.2021 16:00:00 0
Bakan Soylu, sessizliğini bozdu!

Hakkında çıkan istifa iddiaları sonrası sessizliğini koruyan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye teşekkür etti.

ANKARA (İGFA) - Son günlerde bazı yayın organlarında hakkında istifa haberleri çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sessizliğini bozarak, güven ve inancı dolayısıyla destek veren MHP lideri Bahçeliye teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından Bahçeliye teşekkür eden Süleyman Soylu, mesajında; "Devletimizin terörle mücadele azim ve kararlılığına, kahraman güvenlik güçlerimize, edeben ifade ederim ki şahsıma ve mücadele arkadaşlarıma, büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeliye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum. Allah razı olsun" ifadelerini kullanarak paylaşımda bulundu.

Hatırlanacağı gibi, bugün partisinin grup toplantısında Soyluya destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bilhassa terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soyluya yapılan itibar suikastlerini, siyasi linç girişimlerini, zulme varan isnatları kaygıyla izlediğimizi asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Kim demiş Soylu yalnız diye, kim demiş kimsesiz diye? Vatan ve millet sevgisiyle görevini yerine getiren mert bir devlet adamıdır. MHP ve Cumhur İttifakı kararını çoktan vermiştir. Biz bin yıllık kardeşliğin safındayız." ifadelerini kullanmıştı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1412362884055810057

Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı